U bent hier: Home  »  Over Fun en Grill

Over Fun&Grill

Kinderen maar ook volwassenen kunnen zich amuseren in het aanpalend speelgedeelte. Zolang mondmaskerplicht is er geen tafelgoochelaar.
Naast ‘fun’tastisch tafelen wordt u aangenaam verrast door een tafelgoochelaar op zaterdagavond en zondagmiddag gedurende en 2-tal uur.  
 

kicker kicker kicker kicker kicker kicker


Hoe het allemaal begon:

Een tijdje terug had Stephane Maes, oprichter  van het succesvolle Kortrijkse restaurant 'Ripasso', een aantal keer een tafelgoochelaar te gast. Klanten waren hierover dolenthousiast. Zo groeide de gedachte om een nieuw concept uit te werken waar naast gezellig tafelen ook een factor amusement centraal staat voor zowel kinderen als volwassenen.

Naast tafelgoochelen,  is ‘Fun & Grill’ een kindvriendelijk restaurant dat de ouders (en grootouders) de kans biedt rustig en aangenaam te tafelen, terwijl de kinderen zich gratis uitleven in de speelruimte: Springkasteel, reuze lego blokken, reuze  4 op een rij, tafelvoetbal

Ook toegankelijk voor volwassenen:  rodeostier (met tijdindicatie),  sumo, stokkenvanger,  pingpong , minigolf, ...een leuke aanvulling  voor familiefeesten, verrassingsreizen, personeelsfeesten ,…

Op zaterdagavond en zondagmiddag  is er telkens gedurende een 2-tal uur een gastoptreden van een tafelgoochelaar.


Aangepaste openingstijden / feestdagen

Open op feestdagen. Vanaf 20 personen en mits reservatie, evenals voor rouwmaaltijden, kunt u ook buiten de gewone openingsuren bij ons terecht.